Dva druhy spisovateľov v histórii

30. decembra 2017, pskakal2, budúcnosť história podivuhodný

Nebudem sa hlboko venovať tejto tak významnej téme v živote ľudí! Lebo o tom bolo napísaných veľmi mnoho zväzkov od začiatku časov. Len by som chcel vyzdvyhnúť jeden zujímavý detail, o ktorom som ešte  doteraz nečítal skoro vôbec nič pozoruhodné a zaujímave!

Napriek tomu, že existuje veľa osobných dôvodov na písanie, rád by som spomenul len dva, ktoré by vysvetlili ten jeden detail, o ktorom je tento krátky článok. Spisovatelia, tí kvalitní, ale aj menej kvalitní boli inšpirovaní stvorenými vecami okolo v každodennom živote.

Ale len 40 mužov v celej histórií ľudstva boli inšpirovaní Stvoriteľom celého vesmíru a všetkého života v ňom! Aj tá najkratšia inšpirovaná kniha obsahuje len jednu kapitolu so 14-timi veršami, menovane inšpirovaný tretí dopis apoštola Jána kresťanskému zboru pomazaných.

Posledná kniha (nie posledná inšpirovaná a napísaná) Biblie, Zjavenie, spomína, že v budúcnosti budú otvorené nové zvitky, z ktorých budú súdení vzkriesení ľudia počas tisícročnej vlády Ježiša Krista. Pravdepodobne tak ako ostatných 66 kníh, aj tieto budú písané pod inšpiráciou Stvoriteľa!