Obdivuhodná absurdnosť inteligentných bytostí!

24. decembra 2017, pskakal2, história podivuhodný život

Absurdnosť sa definuje ako niečo smiešné alebo nerozumné, šialenstvo, duševná choroba, choromyseľnosť a mnohé iné vlastnosti, ktoré sú v rozpore s rozumným myslením.

Inšpirovaná správa odsudzuje nerozumné správanie inteligentných bytostí Stvoriteľa jednoducho hovoriac, že beda tým, ktorí sa stavajú proti svojmu Utvárateľovi:

„Beda tomu, kto sa prel so svojím Utvárateľom ako hlinený črep s inými hlinenými črepmi zo zeme! Či by mala hlina hovoriť tomu, kto ju utvára: ‚Čo robíš‘?“

História izraelského národa nám všetkým dáva príklad takého absurdného chovania sa proti nášmu Stvoriteľovi, ktorý použil svoj ‘vyvolený národ’ ako dokonalú ukážku!

Synovia Izraela zjavne namietajú proti tomu, čo ich Stvoriteľ predpovedá! Na znázornenie absurdnosti takýchto námietok Izaiáš prirovnáva oponentov k odhodeným hrudám hliny!

Samotná vec, ktorú hrnčiar vyformoval, teraz hovorí, že hrnčiar nemá ruky ani moc formovať. Aké pochabé! Oponenti sú ako malé deti opovažujúce sa kritizovať autoritu svojich rodičov!

Z historického záznamu je jasné, že táto vlastnosť absurdnosti nezačala pozemskými členmi Stvoriteľovej vesmírnej rodiny! Už prvá otázka oponenta Stvoriteľa prezradzuje absurnosť!