Podivuhodné otázky neveriacich pre Stvoriteľa

17. decembra 2017, pskakal2, budúcnosť život

Výskum, ktorý sa uskutočnil medzi vysokoškolskými študentami v krajine, v ktorej má náboženstvo len veľmi malú podporu, zjavil vysoký záujem o otázkach života z hľadiska Stvoriteľa a jeho osobného postoja k všetkým ľuďom žijúcim v 21. storočí čo sa týka najdôležitejších otázok v živote, na ktoré evolúcia nemá vôbec žiadne definitívne odpovede!

Prvá z otázok, ktoré by dali vysokoškolskí študenti, podľa švédskeho denníka Dagen Bohu Stvoriteľovi, by bola: ‘Prečo ľudia trpia, aj keď sú dobrí’? Prieskum ukázal, že to nebola len jedna otázka! Druhá taká otázka bola: ‘Čo je zmyslom ľudského života’ a ‘Čo sa stane s ľuďmi po ich smrti? V skutočnosti také otázky zaujímajú všetkých ľudí, bez rozdielu, ale dnes hlavne mladých!

Napriek tomu, ža na svete existuje dnes viac ako 40 000 rôznych náboženstiev a poznanie sa neporovnateľne rozmnožilo v porovnaní s minulosťou, no tieto otázky, horespomenuté, sú stále živé v mysliach ľudí na celom svete bez rozdielu vzdelania a kultúry, do ktorej patria. Podľa predstaviteľov spomínaného štúdia, hlavne mladí ľudia sa zaujímajú o tieto otázky a hľadajú odpovede!