História sa bude čoskoro opakovať!

2. decembra 2017, pskakal2, budúcnosť história zázraky

To, čo sa stalo so starovekým mestom Babylón a tiež aj so starovekým veľkomestom Ninive, sa čoskoro zopakuje so symbolickým Veľkým Babylónom alebo ako to opisuje biblicky Kniha-kníh, celosvetovým falošným náboženstvom! Podľa štatistiky dnes máme asi desať základných celosvetových náboženstiev, ktoré sú rozdrobené do viac ako 40 000 rôznych náboženských skupín!

Staroveký biblický provoke Náhum prorokoval proti veľkomestu Ninive: ‘Brány riek, tie sa určite otvoria, a palác sa naozaj rozpadne’! Ale, podľa biblického  aké ‘brány riek mali byť vlastne otvorené? Tieto ‘brány’ poukazovali na otvor alebo prielom v hradbách Ninive, ktoré urobila voda rieky Tigris. V roku 632 pred našim letopočtom sa toto starodávne mesto necítilo ohrozené pred Babylončanmi a Médmi v žiadnom prípade!

Bolo v bezpečí a za svojimi vysokými hradbami sa považovalo za nedobytné! No silné dažde spôsobili rozvodnenie rieky Tigris. Podľa historika Diodora bola ‚časť mesta zaplavená a hradby boli strhnuté na veľkú vzdialenosť‘. Tak boli otvorené brány riek, a ako bolo predpovedané, veľké a úžasne mocné veľkomesto Ninive bolo dobyté tak rýchlo, ako keď oheň pohltí suché strnisko!