Všetky globálne problémy vyriešené!

1. septembra 2017, pskakal2, budúcnosť veda život

Jedna z najzaujímavejších, najnaliehavejších a najťažších otázok sveta: Ako rozriešiť problémy nielen v jednej krajine, ale všetky problémy na celom svete? Ale v prvom rade otázka znie: Koľko krajín na celom svete máme dnes?

Lenže ako zistíme počet krajín na svete dnes? Podľa zvrchovaných štátov v OSN (195)? Alebo štátov s  vyhradeným rozpoznaním (201)? A či podľa de fakto zvrchovaných štátov (204-207)? Možno podľa počtu olympijských národov (206)?

Podľa FIFA počet zaznamenaných krajín, ktoré majú účasť na Majstrovstvá sveta vo futbale je 211. Na druhej strane máme počet krajín na celom svete podľa kódov krajín a tých podľa štandardného záznamu je v prítomnosti 249!

Ale zoberme si ako priemer číslo 250! A počet ministrov v každej vláde v priemere asi 100! Potom počet všetkých ministrov všetkých krajín sveta by vyšiel na 25 000! A podľa prítomnej situácii žiadna z menovaných krajín nie je schopná vyriešiť svoje problémy!

Pretože ´ministri´ v každej krajine žijú z poplatkov ich členov! A nikomu nemôže uniknúť skutočnosť, že korupcia vládnych ministrov celého sveta sa neustále LEN zväčšuje! Takže možnosť rozriešenia problémov v každej krajine je NULA!

Znamená to, že situácia je neriešiteľná alebo bezvýchodisková? Vôbec nie! Existuje vláda 144 000 nesmrteľných Božích anjelov, ktorá je schopná vyriešiť problémy nielen jednej krajiny, ale problémy všetkých krajín sveta!