Rozprávky na dobrý deň – 1.

22. mája 2017, pskakal2, budúcnosť rozprávky zázraky

Rozprávky pre deti na dobrú noc sú určené na to, aby ich pripravili na spokojný, ale tiež občerstvujúci nočný spánok. Podobne to bude aj s rozprávkami na dobrý deň, ale teraz budú určené pre dospelých, aby ich pripravili na možný spokojný a šťastný večný život na rajskej Zemi.

A podobne ako s rozprávkami pre deti, tak aj rozprávky na dobrý deň ´nie sú len pohladenie alebo povzbudenie na každý deň, ale sú vstupná brána do ľudských snov budúcnosti´! Aj pre dospelých čítanie, tentoraz Knihy-kníh je nesmierne dôležité na osobný vývoj a osobné vzdelávanie.

Ale teraz vzdelávanie je určené na zdokonaľovanie veriacich vo forme duchovnej a v krátkej budúcnosti to bude viditeľné aj po strane fyzickej! Predsa človek bol stvorený, aby sa tešil z pokojného a šťastného večného života na rajskej Zemi, ktorej meno môže byť zmenené na Eden.

Prvá rozprávka:

Na začiatku, ku koncu šiesteho tvorivého dňa, kedy celá Zem už bola pripravená na uvítanie ľudských obyvateľov, bol stvorený dokonalý muž, Adam, ako pozemský Boží syn s úlohou, aby postupne zaplnil celučičkú Zem dokonalými ľuďmi, ktorí by na nej žili ako jedna šťastná rodinka …