Postupujú od zlého k horšiemu!

25. apríla 2017, pskakal2, história život

Svetové dejiny ľudstva potvrdzujú nad každú možnú pochybnosť absolútnu pravdu inšpirovaných slov starovekého proroka, keď vyslovil tieto nadčasové nezabudnuteľné slová: ´Dobre viem, ó, Jehova, že pozemskému človeku nepatrí jeho cesta. Kráčajúcemu mužovi ani nepatrí, aby riadil svoj krok´.

Počas tisícročí ľudské vlády zlyhávali a neustále zlyhávajú a dnes čoraz väčšiemu počtu informovaných ľudí je viditeľné, že situácia celého ľudstva ´Postupuje od zlého k horšiemu´ a to najpodivuhodnejšie na tom všetkom je, že obyčajní ľudia nie sú schopní tomu zabrániť!

´A obrátil som sa, aby som videl všetky skutky útlaku, ktoré sa dejú pod slnkom, a hľa, slzy tých, ktorí boli utláčaní, ale nemali žiadneho utešiteľa! A na strane ich utlačovateľov bola moc, takže nemali žiadneho utešiteľa´!

Pravdaže každý môže vyjadriť svoj nesúhlas slovne alebo písaným slovom, môžu aj protestovať a robiť nekonečné petície vládam a ich politickým predstaviteľom, môžu štrajkovať a rôznymi spôsobmi ukázať svoju nespokojnosť, ale v konečnom dôsledku situácia sa vždy len zhoršuje!

´A blahoželal som skôr mŕtvym, ktorí už zomreli, ako živým, ktorí boli ešte nažive. Takže lepšie než týmto dvom je tomu, ktorý ešte nezačal jestvovať, ktorý nevidel tú biednu prácu konanú pod slnkom. A videl som všetku tú tvrdú prácu a márnosť a honbu za vetrom´.