Teológia je jediná kompletná veda

9. apríla 2017, pskakal2, podivuhodný život

Najpodivuhodnejšia zo všetkých ľudstvu dnes dostupných vied je teológia založená výlučne na Knihe-kníh! Je to vlastne kompletná veda z hľadiska, že nám odhaľuje Stvoriteľovo predsavzatie s ľuďmi a našou prekrásnou planétou Zem!

V skutočnosti vedci až dodnes nenašli krajšiu a prisôsobilešiu planétu pre ľudstvo v celom vesmíre! Je jediná, kde je možný život, ako ho poznáme a je situovaná presne na takom mieste v našej galaxii Mlečná dráha, kde život je možný.

Zo všetkých Stvoriteľských diel vo vesmíre vieme len veľmi málo o priestore, svetle a gravitácii. Ale Stvoriteľ vo svojej druhej Knihe (tá prvá je Kniha Stvorenia) nám nielen oznámil svoje predsavzatie, ale sa aj zaručil, že ho splní!

Vo svojej Knihe-kníh nám odhalil, že Zem mala byť ideálnym domovom pre mužov a ženy, ktorých Stvoriteľ vytvoril na svoj obraz. Na druhej strane oni ako vďačné a poslušné deti ho mali mať navždy ako svojho večne milujúceho nebeského Otca.

Napriek pokusu hneď na začiatku prekaziť Jeho predsavzatie, sa dozvedáme, že to nebola pre neho neprekonateľná prekážka a neskoršie nás uisťuje, že všetci veriaci si môžu byť istí, že Jeho pôvodné predsavzatie sa splní, a to v presne určenom čase.

Potom večný život pre veriacich a poslušných ľudí na rajskej Zemi im umožní aj dôkladnejšie štúdium všetkých Stvoriteľských diel v každej vedeckej sfére života a nekonečného vesmíru, ale už nie ako súperenia, ale ako spolupráca jednej rodiny.