Všetko rozhodnuté už od začiatku!

20. marca 2017, pskakal2, história podivuhodný život

Najpodivuhodnejšie v celej záležitosti histórie ľudstva je to, že už od samého začiatku bolo rozhodnuté, akým smerom sa budú rozvíjať dejiny, aj aký bude ich koniec! Lenže chýbali detaily, ktoré raz a navždy presvedčia celý inteligentný vesmír, že existuje len jedna cesta pre všetky stvorené bytosti tešiť sa zo života navždy.

Za posledných viac ako 6 000 rokov prežilo ľudstvo všetky možné formy sebariadenia sa vo všetkých vymyslených, aj vynájdenných spôsoboch, aj keď navonok to vyzeralo, že ľudstvo sa samo ´vyvíja´, lenže v skutočnosti až dodnes nepochopili sily a autority zodpovedné za dnes už jasne viditeľný úpadok všetkých existujúcich systémov!

Každej dnes informovanej a mysliacej osobe je už viac ako jasné, že nielenže úpadok, ale aj bolestný koniec celej tejto samoriadiacej sa spoločnosti je nezastaviteľný a len veľmi blízka budúcnosť ukáže do akej miery! Lebo keby poslúchali zákaz samourčenia smeru svojho života, celá Zem dnes mohla byť ako tá prvá edénska záhrada Adama.

A ešte jedna z mnohých podivuhodných vecí života je tá, že aj sama informovanosť nezávisí od samostatného štúdia a výskumu života a jeho okolia, ako sa domnievajú samostatne mysliaci intelektuáli tohoto samoriadiaceho sa systému vecí, lebo ako si už mohli všimnúť, príroda nevzdáva ľahko svoje tajomstvá! A vôbec nie o zmyslu života!