Aký jednoduchý vzorec úspešného života!

18. marca 2017, pskakal2, podivuhodný život

Dal ho nám najväčší muž, ktorý kedy žil na tejto planéte Zem, slovami: ´A ak mi chce niekto slúžiť, toho bude Otec ctiť´! No môže byť niečo väčšie v živote, ako byť poctený najväčšou osobnosťou celého vesmíru a jeho Stvoriteľom?

Ale aby bolo jasné, tieto jeho slová boli mierené k jeho apoštolom a učeníkom, ktorých konečná nádej bola byť nesmrteľnými anjelmi v nebi a slúžiť po jeho boku, aj pod jeho vedením, ako nebeskí králi a kňazi pre dobro všetkých ľudí na Zemi.

Tieto slová zároveň aplikujú aj pre tých, ktorí si i zaslúžia večný život na rajskej Zemi pod nebeskou vládou Ježiša a jeho 144 000 pomazaných bratov, ale už nesmrteľných anjelov a tiež kňazov, ktorých úlohou je priviesť k dokonalosti poslušné ľudstvo.

Aký jednoduchý vzorec! Niečo ako Einsteinov E = mc2! Z energie sa vytvorí hmota, a naopak, hmota sa môže zmeniť na energiu! Poslušnosť k Stvoriteľovým zákonom vedie k najvyššej pocte človeka, akú si len možno v dnešnom živote predstaviť!

A ako to objavil Einstein a ako to bolo už prakticky pre nás predvedené, všetka hmota vo vesmíre pochádza z nekonečného zdroja energie a tak isto je aj možné, že určitým spôsobom sa dá prinavrátiť do pôvodného stavu ne-existencie!