Obdivuhodne spĺňajúce sa edenské sľuby

12. marca 2017, pskakal2, história veda

Originálne predsavzatie Stvoriteľa bolo, aby sa Adam a Eva rozmnožili a nielen naplnili celú planétu Zem, ale aj aby rozšírili edenskú záhradu po celej planéte! A celé ľudstvo by bola jedna celosvetová rodina, hovoriaca jedným (pravdepodobne asi hebrejským) jazykom, a tešiaca sa z jednej dokonalej kultúry!

Lenže zdalo sa, že po vzbúre nebeského anjela (pravdepodobne vysokopostaveného cherubína, ktorý týmto činom sa stal Satan – odporca, a Diabol – luhár a klamár), ku ktorému sa svojvoľne pridal Adam a jeho manželka Eva (tá podľa jej výpovedi bola oklamaná, aj keď mala možnosť poradiť sa so svojim manželom), toto predsavzatie zlyhalo!

Ale v skutočnosti ani zďaleka! Hneď po vzbure Stvoriteľ vo svojom prvom proroctve sľúbil, že jeho predsavzatie sa po čase, ktorý on povolil, dokonale splní, a presne tak, ako si to originálne prial! A splní sa cez unikátne služby jeho jednosplodeného syna Michaela, ktorý ako dokonalý muž z kmeňa Judu žil v Izraeli v Nazarete pod menom Ježiš.

Trvalo okolo 6 000 rokov, a dnes sa toto prvé edenské proroctvo blíži ku konečnému splneniu pred tým, ako začne tisícročná vláda Božieho syna z neviditeľných nebies. Táto dokonalá vláda Ježiša, spolu s jeho ´manželkou´, ktorú tvoria jeho 144 000 verní pomazaní uctievatelia, vyvolení Stvoriteľom z celého sveta a z každej krajiny a jazyka a kultúry.