Nemožné včera je realitou des!

4. marca 2017, pskakal2, veda život

Len pred 50 rokmi by sme pristátie človeka na Mesiaci, vyslanie prieskumného vozidla na Mars alebo zmapovanie ľudského genetického kódu či sledovanie udalostí na druhej strane planéty označili za nemožné!

V súvislosti s úžasným rozvojom na poli vedy profesor John Brobeck poznamenal: ‘Dnes už vedec nemôže čestne povedať, že niečo je nemožné. Môže len povedať, že to niečo je nepravdepodobné…

…jedna vec, ktorú je ešte potrebné doplniť, je zdroj energie, ktorý v našich biologických a fyziologických vedách je neznámy. V našom Písme je tento zdroj energie identifikovaný ako moc Boha’.

Ježiš povedal: ‘Čo je nemožné u ľudí, je možné u Boha’! Boží svätý duch je najmocnejšia sila vo vesmíre. Neexistuje nijaká technológia, ktorou by sa táto sila dala zmerať a tiež porozumieť a pochopiť!

Vďaka svätému duchu môžeme robiť veci, ktoré by bolo pre nás nemožné dokázať len vlastnou silou! Biblia nám predkladá oveľa silnejší dôvod na vieru vo večný život ako sú akékoľvek dôvody, ktoré nám môže ponúknuť veda alebo logika.