Podivuhodná schopnosť ľudského mozgu!

13. februára 2017, pskakal2, veda zázraky život

Otázka, ktorá neustále fascinuje a zároveň aj dokonale mätie vedcov a výskumníkov na celom svete je: aké veľké množstvo informácií dokáže prijať alebo uskladniť ľudský mozog?

Niektorí vedci odpovedajú: V každej hlave je impozantné ‚dynamo‘, kompaktný, výkonný orgán, ktorého kapacita, ako sa zdá, sa rozpína smerom k nekonečnu tým viac, čím viac sa o ňom dozvedáme!

Kniha The Brain dodáva: Čím viac sa vedci a výskumníci dozvedajú o ľudskom mozgu, tým viac jeho schopnosti a možnosti ďaleko prekonávajú naše predchádzajúce očakávania!

O ľudskej pamäti hovorí výskumník Russel: Pamäť nie je ako nádoba, ktorá sa postupne naplní! Skôr je ako strom, na ktorom rastú háčiky a na ne sa vešajú spomienky. Teda kapacita pamäti stále rastie!

Evolúcia nedáva logickú odpoveď, čo viedlo k tomu, že ľudský mozog sa vyvinul s takou obrovskou kapacitou. Skonštruovali by ste obrovské nákladné vozidlo, ak by ste v ňom vozili iba jedinú lopatu piesku?

Len Kniha-kníh nám dáva jednoduché a logické vysvetlenie! Adam a Eva boli stvorení, aby žili a učili sa po celú večnosť! A ľudský mozog, okrem iného, je toho dokonalým dôkazom!