Podivuhodné ‘dopravné predpisy’ Stvoriteľa

6. januára 2017, pskakal2, podivuhodný príroda

Keby celý vesmír bol výsledkom náhodného Veľkého Tresku, potom by všetka hmota, ktorá bola nejakým spôsobom náhodne uvoľnená, neustále smerovala len jedným smerom na všetky strany rovnomerne do piestoru a len dovtedy, až kým by sila alebo sily, ktorá ju náhodným výbuchom vymrštila/vymrštili, neskončila/neskončili!

Dá sa to jednoducho dokázať experimentom, napríklad hodením granátu vysoko do vzduchu. Pravdaže tu na našej Zemi existuje gravitačná sila, ktorá by výbuch určitým pozorovateľným spôsobom ovplyvnila, ale v prázdne priestoru také sily by vôbec neexistovali a tak by nemohli ovplyvniť hmotu uvoľnenú Veľkým Treskom!

Lenže pozorovaním sa jasne zistilo, že hmota vo vesmíre podlieha určitým ‘dopravným predpisom’ alebo pozorovateľným zákonom, ktoré všetku hmotu precízne a usporiadane kontrolujú, napriek tomu, že podľa posledných odhadov v priestore existuje viac ako 400 miliárd galaxií, a v každej z nich je viac ako miliarda sĺnk, väčšina väčších, ako naše Slnko!

Pravdaže neveriaci budú argumentovať, že aj vo vesmíre existujú určité kolízie a ‘náhodne’ výbuchy hviezd, ale tieto pozorovania nie je možné dokázať ako ’náhodné’, pretože nie sme schopní porozumieť všetkým ‘dopravným predpisom’! Pozorovaním chaosu medzi ľuďmi a ich ignorovanie neustále sa meniacich zákonov medzi nime nie je dôkaz, že to isté existuje aj vo vesmíre!