Založ si blog

Stabilná a bezpečná večná spoločnosť!

 

Podobne ako Noach so svojimi synmi a ich manželkami budovali koráb na prežitie veľkel Potopy, aj dnes sa buduje niečo, čo je stabilné, večné a bezpečné pre všetkých tých, ktorí sa aktívne a verne na tom zúčastňujú! Noách so svojou rodinou strávil asi 50 – 60 rokov stavaním korábu podľa inštrukcií Stvoriteľa na mieste ďaleko od vody a v čase keď ešte vôbec ani nepršalo, len hmla zostupovala z neba, aby tak zavlažovala pôdu pre životodárnu potravu. Dnes už viac ako 120 rokov sa buduje duchovný chrám pod dohľadom Večného Kráľa!

A jeho Veľkňaza a jeho duchovných synov a budúcich večných nebeských spoločníkov kráľov a kňazov jeho syna. Stavanie tohoto duchovného chrámu napriek stálej opozícii v nebezpečnom amorálnom svete, ktorý ich obklopuje je novodobá zázračná spoločnosť, ktorá je stabilná, bezpečná a večná, podľa Stvoriteľovho originálneho predsavzatia na samom začiatku podľa jeho slov: ‘Buďte plodní, rozmnožte sa, naplňte zem a podmaňte si ju a majte v podriadenosti morské ryby a nebeské lietajúce tvory a každého živého tvora, ktorý sa pohybuje na zemi’!

Musíme zastaviť stárnutie mladých ľudí!

20.04.2024

Podľa veľmi znepokojujúcej novej štúdie, rastie výskyt rakoviny u mladých ľudí, v dôsledku ich, ale zrýchleného starnutia! Uvádza sa, že nový výskum prezentovaný, len nedávno, bolo to na výročnom stretnutí všetkých členov Americkej asociácie pre výskum rakoviny, (AACR), v San Diegu, v Kalifornii, zistil, že mladí teraz starnú oveľa rýchlejšie ako v minulosti, [...]

Zúfalstvo politikov Česka v Európskej Únii!

18.04.2024

Európski politici, podpredsedníčka Európskej komisie V. Jourová, predseda vlády Českej republiky Petr Fiala koncom minulého mesiaca tvrdili, že Rusko podplatilo európskych politikov, aby šírili dezinformácie a tiež zasahovali do nadchádzajúcich júnových volieb, „Škandál s ruským vplyvom otriasa EÚ,“ kričal z 30. marca titulok Politico. Je pravda, že vplyv ruských [...]

Protest proti gruzínskemu parlamentu 

17.04.2024

Pokus zopakovať v Gruzínsku to, čo sa stalo Ukrajine v roku 2014, je v plnom prúde. Demonštranti dnes zaútočili na políciu v snahe zaútočiť na parlament a zákonodarcu! V zákonodarnom zbore, násilne udrel do tváre opozičný poslanec. Lenže vodcu parlamentnej väčšiny Mamuku Mdinaradzeho napadol šéf strany „Občania“ Aleko Elisashvili.

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,295
Celková čítanosť: 3328281x
Priemerná čítanosť článkov: 2570x

Autor blogu

Kategórie