Založ si blog

Zvedení triviálnymi detailami sveta!

 

Veľká väčšina ľudstva je dnes neustále zamestnávaná trivialitami života bez toho, aby si to všimli alebo pochopili o čo vlastne ide! Totalmente im unikajú duchovné aktivity Všemohúceho a jeho už na nebi vládnuceho syna! A niet sa čomu diviť, veď aj svojich duchom pomazaných bratov musel Ježiš Kristus aspoň trikrát varovať o tom, ako vládca sveta bude ľudí držať myšlienkovo v tme, aby oslabil našu duchovnú naliehavosť, ktorá sa jasne zračí v Božích proroctvách o budúcnosti. Podľa inšpirovaných slov apoštola Pavla Satan zaslepuje mysle ľudí prostredníctvom svetovej ríše falošného náboženstva a ľuskej filozófie intelektuálov! Zaslepil mysle neveriacich pokiaľ ide o koniec tohto systému a o to, že Kristus už vládne ako Kráľ! Väčšina ľudí je apatická, keď sa s nimi hovorí o tom, čo čaká tento svet. Skutoční učeníci Božieho syna sú povzbudzovaní, aby ich neznechutila ľahostajnosť neveriacich ľudí alebo aby neoslabila ich odhodlanie zostať duchovne bdelými! Pretože to, čo sa dnes v skutočnosti deje je akoby prevzaté z rozprávky! Zázračné (podivuhodné a nepochopiteľné) veci sa dejú celosvetovo v kažej sfére života!

J. Biden – zmobilizujme G7 proti Iránu!

16.04.2024

USA prezident Biden uviedol, že práve hovoril s izraelským premiérom Benjaminom Netanjahuom, že zvolá svojich kolegov vedúcich predstaviteľov G7, aby koordinovali jednotnú diplomatickú reakciu na drzý útok Iránu!

MSMK: Prekonanie tragédie geopolitiky!

14.04.2024

Medzinárodné stretnutie mierovej koalície s témou: Prekonanie celej tragédie geopolitiky na svojom 45. zasadnutí v 2024, vzhľadom na neistý stav svetových záležitostí je pozoruhodné, no má i kľúčový úspech! Hlavnou témou stretnutia bolo, prečo je nová paradigma mieru prostredníctvom rozvoja! A jediným prostriedkom na vyriešenie veľkých geopolitických bodov, ktoré by [...]

Čína protestovala proti USA a Japonsku!

13.04.2024

Čínske ministerstvo zahraničných vecí reagovalo na vyhlásenie spoločných lídrov Spojených štátov a Japonska vydané po rokovaniach podaním vážnych demaršov – oficiálnych protestov – obom krajinám, tak oznámila na dnešnom brífingu tlačová hovorkyňa čínskeho ministerstva zahraničných vecí M Ning.

Josep Borrell

EÚ pracuje na rozšírení sankcií voči Iránu po jeho útoku na Izrael

16.04.2024 21:21

Návrh verejne podporilo Nemecko, Francúzsko a niekoľko ďalších členov EÚ. Súhlas s ním vyslovil aj šéf zahraničnej politiky EÚ Borrell.

NR SR, protest

Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí. Protestovali proti zásahom do kultúry i životného prostredia

16.04.2024 19:48, aktualizované: 22:47

Poukázali na to, že vláda má vynakladať maximum úsilia, aby sa kľúčové piliere demokracie mohli rozvíjať slobodne, participatívne a udržateľne.

Izraelskí vojaci / IZ Armáda / Pásmo Gazy / Tank /

Izraelská armáda tvrdí, že zabila veliteľa Hizballáhu

16.04.2024 19:19

Tá uviedla, že jedno z jej lietadiel „zasiahlo a zlikvidovalo“ veliteľa Hizballáhu v oblasti Ain Ebel v Libanone.

munícia, 155

Slovensko sa zbierkou pripojilo k iniciatíve českej vlády na nákup munície pre Ukrajinu

16.04.2024 18:40

Do zbierky sa zapojilo už viac ako dvadsať krajín. Ako pripomenulo občianske združenie Mier Ukrajine, slovenská vláda sa pridať odmietla.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,292
Celková čítanosť: 3317929x
Priemerná čítanosť článkov: 2568x

Autor blogu

Kategórie