Založ si blog

Dve Najpokornejšie Osoby vesmíru!

 

Kto by si len pomyslel, že dve Najvyššie, Najdôležitejšie a Najmocnejšie Osoby celého vesmíru sú zároveň Najpokornejšie! Hoci bol Ježiš Kristus najväčším mužom, aký kedy žil, vždy oslavoval svojho nebeského Otca a tak prejavoval skromnosť a pokoru a je tak príkladom všetkým svojim učeníkom! Na rozdiel od neho sa jeden duchovný tvor stal Diablom, čo znamená Ohovárač! Aj farizeji prejavovali rovnaký postoj ako Satan Diabol a ponižovali každého, kto prejavoval vieru v Mesiáša, Božieho jednosplodeného syna.  Izraelský staroveký kráľ Dávid v jednom žalme pod inšpiráciou napísal o Stvoriteľovi tieto veľmi povzbudivé slová: ‘Dáš mi svoj štít záchrany a Tvoja pokora ma urobí veľkým’! Keď Písma hovoria o Stvoriteľovi, že je pokorný, nemyslí sa tým, žeby mal nejaké obmedzenia alebo že je niekomu podriadený. Táto nádherná vlastnosť skôr naznačuje, že ľuďom, ktorí sa úprimne snažia získať jeho schválenie, prejavuje hlboký súcit a milosrdenstvo! Iný žalm o ňom hovorí: ‘Znižuje sa, aby sa pozrel na nebo a zem, dvíha poníženého z prachu’. Takže Boh sa z nebies ‚skláňal‘ alebo ‚pokoroval‘, aby venoval pozornosť Dávidovi, nedokonalému, ale pokornému človeku, ktorý mu túžil slúžiť. Nepodnecuje to aj nás, aby sme napodobňovali túto Stvoriteľovu príťažlivú vlastnosť, pokoru?

Bombastcké priznanie predstaviteľky SZO

18.04.2024

V ale bombastickom svedectve vysoký predstaviteľ Svetovej zdravotníckej organizácie (SZO) odhalil, že tlak tejto agentúry OSN na globálne očkovacie pasy ale nebol ničím iným než záludnou taktikou na urýchlenie očkovania celosvetovo a spustiť digitálnu identifikáciu v EÚ! (The People’s Voice)

Protest proti gruzínskemu parlamentu 

17.04.2024

Pokus zopakovať v Gruzínsku to, čo sa stalo Ukrajine v roku 2014, je v plnom prúde. Demonštranti dnes zaútočili na políciu v snahe zaútočiť na parlament a zákonodarcu! V zákonodarnom zbore, násilne udrel do tváre opozičný poslanec. Lenže vodcu parlamentnej väčšiny Mamuku Mdinaradzeho napadol šéf strany „Občania“ Aleko Elisashvili.

J. Biden – zmobilizujme G7 proti Iránu!

16.04.2024

USA prezident Biden uviedol, že práve hovoril s izraelským premiérom Benjaminom Netanjahuom, že zvolá svojich kolegov vedúcich predstaviteľov G7, aby koordinovali jednotnú diplomatickú reakciu na drzý útok Iránu!

tbilisi, gruzínsko, protest

V Tbilisi protestovalo vyše 20 000 ľudí proti zákonu o zahraničnom vplyve

17.04.2024 23:24

Poslanci vládnej strany Gruzínsky sen schválili návrh tohto sporného zákona v prvom čítaní.

Nemecko Rusko špionáž

Prokurátori v Nemecku obvinili bývalého zamestnanca tajnej služby zo špionáže pre Rusko

17.04.2024 23:09

Carsten Linke poprel obvinenia a povedal, že sa snažil naverbovať taktiež obvineného Arthura Ellera ako potencionálny zdroj.

beňa

V Kongu zadržali bývalého námestníka riaditeľa SIS Borisa Beňu

17.04.2024 21:24, aktualizované: 21:54

Slovenská polícia to neeviduje. Beňa bol odsúdený v roku 2021 na trojročný trest s podmienečným odkladom na päť rokov za korupciu a vynášanie informácií.

Andrej Plenkovič

V chorvátskych voľbách zvíťazila strana premiéra Plenkoviča, naznačil exit poll

17.04.2024 19:57

Stredo-pravicová Chorvátska demokratická únia by mohla v 151-člennom parlamente podľa prieskumu obsadiť 58 mandátov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,294
Celková čítanosť: 3320287x
Priemerná čítanosť článkov: 2566x

Autor blogu

Kategórie