Založ si blog

Len biblické vzdelanie zdokonalí človeka!

 

Narodením ľudia zdedili nedokonalosť, ktorá mala začiatok vtedy, keď sa Adam osamostatnil od svojho Stvoriteľa, nebeského Otca, ktorý ho stvoril ako svojho dokonalého pozemského syna. A práve preto všetci hrešíme alebo sa míňame ľudskej dokonalosti, za ktorú po čase platíme smrťou. Ako to výstižne pod inšpiráciou napísal apoštol Pavol kresťanskému zboru v Ríme: ‘Preto ako pre jedného človeka (Adama) prišiel na svet hriech a pre hriech smrť, a tak sa smrť rozšírila na všetkých ľudí, pretože všetci zhrešili’! Ale mnohí, ktorí na základe učenia Ježiša Krista spoznali pravdu a úžasnú nádej večného života na rajskej zemi, začali milovať Stvoriteľa a jeho syna a začali mu slúžiť tak, že vo svojich životoch napodobňujú Božieho syna, zavrhli nesprávne konanie a zmenili svoj spôsob života. Mnohí predtým boli modlármi, cudzoložníkmi, homosexuálmi, zlodejmi, opilcami alebo sa dopúšťali iných hriechov. Ale oddajúc svoj život Božiemu synovi boli cez svätého ducha symbolicky čisto umytí a posvätení! Na základe tejto zmeny a úprimnej snahy žiť život podľa Božieho Slova, apoštol Pavol im napísal: ‘Ďalej nepredkladajte svoje údy hriechu ako zbrane nespravodlivosti, ale predstavte sa Bohu ako oživení z mŕtvych a svoje údy predkladajte Bohu ako zbrane spravodlivosti’! Apoštol Pavol si bol istý, že dokážu zostať duchovne čistí a budú sa môcť naďalej tešiť z Božej nezaslúženej láskavosti. Z nekonečného šťastného a pokojného života!

Zúfalstvo politikov Česka v Európskej Únii!

18.04.2024

Európski politici, podpredsedníčka Európskej komisie V. Jourová, predseda vlády Českej republiky Petr Fiala koncom minulého mesiaca tvrdili, že Rusko podplatilo európskych politikov, aby šírili dezinformácie a tiež zasahovali do nadchádzajúcich júnových volieb, „Škandál s ruským vplyvom otriasa EÚ,“ kričal z 30. marca titulok Politico. Je pravda, že vplyv ruských [...]

Protest proti gruzínskemu parlamentu 

17.04.2024

Pokus zopakovať v Gruzínsku to, čo sa stalo Ukrajine v roku 2014, je v plnom prúde. Demonštranti dnes zaútočili na políciu v snahe zaútočiť na parlament a zákonodarcu! V zákonodarnom zbore, násilne udrel do tváre opozičný poslanec. Lenže vodcu parlamentnej väčšiny Mamuku Mdinaradzeho napadol šéf strany „Občania“ Aleko Elisashvili.

J. Biden – zmobilizujme G7 proti Iránu!

16.04.2024

USA prezident Biden uviedol, že práve hovoril s izraelským premiérom Benjaminom Netanjahuom, že zvolá svojich kolegov vedúcich predstaviteľov G7, aby koordinovali jednotnú diplomatickú reakciu na drzý útok Iránu!

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

chrípka. pacient, lekár, prehliadka

V Bratislavskom kraji sa počas tohto roka vyskytol čierny kašeľ v 50 prípadoch

18.04.2024 19:25

Najvyššia vekovo-špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine 15- až 19-ročných osôb.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,294
Celková čítanosť: 3325251x
Priemerná čítanosť článkov: 2570x

Autor blogu

Kategórie