Založ si blog

Na základe čoho bude súdiť Ježiš? – 8

 

Ako jeden z posledných krokov Skladačky Konca bude súd vynesený Ježišom Kristom nad členmi veľkého zástupu aby oddelil ovce od capov! Ovce získajú večný život na rajskej Zemi, zatiaľ čo ľudia s osobnosťou ako capi pôjdu do večného zatratenia, inými slovami do neexistencie, spolu s všetkými ľuďmi na Zemi, ktorí podporujú tento súčasný krutý systém dočasného vládcu tohto sveta! A na akom základe bude Ježiš súdiť? Len jeden základ! Postoj členov veľkého zástupu k jeho pomazaným bratom, ktorí sú ešte na Zemi až do svojho nástupu do nebeského úradu nesmrteľných kňazov a kráľov spolu s ich Pánom, Ježišom Kristom. To znamená, že otázka súdu a rozhodnutia pre večný život už bola oznámená pred asi 2 000 rokmi samým súdcom, ktorý po svojej obetnej smrti a jeho vzkriesení k nesmrteľnému životu svojim nebeským Otcom vyhlásil: ‘Dostal som všetku moc v nebi a na zemi. Preto choďte a robte učeníkov z ľudí všetkých národov, krstite ich v mene Otca a Syna a svätého ducha a učte ich zachovávať všetko, čo som vám prikázal. A hľa, ja som s vami po všetky dni až do záveru systému vecí’.

Zúfalstvo politikov Česka v Európskej Únii!

18.04.2024

Európski politici, podpredsedníčka Európskej komisie V. Jourová, predseda vlády Českej republiky Petr Fiala koncom minulého mesiaca tvrdili, že Rusko podplatilo európskych politikov, aby šírili dezinformácie a tiež zasahovali do nadchádzajúcich júnových volieb, „Škandál s ruským vplyvom otriasa EÚ,“ kričal z 30. marca titulok Politico. Je pravda, že vplyv ruských [...]

Protest proti gruzínskemu parlamentu 

17.04.2024

Pokus zopakovať v Gruzínsku to, čo sa stalo Ukrajine v roku 2014, je v plnom prúde. Demonštranti dnes zaútočili na políciu v snahe zaútočiť na parlament a zákonodarcu! V zákonodarnom zbore, násilne udrel do tváre opozičný poslanec. Lenže vodcu parlamentnej väčšiny Mamuku Mdinaradzeho napadol šéf strany „Občania“ Aleko Elisashvili.

J. Biden – zmobilizujme G7 proti Iránu!

16.04.2024

USA prezident Biden uviedol, že práve hovoril s izraelským premiérom Benjaminom Netanjahuom, že zvolá svojich kolegov vedúcich predstaviteľov G7, aby koordinovali jednotnú diplomatickú reakciu na drzý útok Iránu!

USA Poľsko Duda Trump Stretnutie

Poľský prezident Duda si pochvaľuje priateľské stretnutie s Trumpom

18.04.2024 12:24

Hovorili aj o Dudovom návrhu, aby členovia NATO zvýšili svoje výdavky na obranu na tri percentá svojho hrubého domáceho produktu.

Branislav Zurian

U Zuriana došlo k mnohým zmenám. Boli nevyhnutné, tvrdí Šutaj Eštok

18.04.2024 11:36, aktualizované: 12:27

Zmeny mali podľa ministra vnútra prispieť k ukončeniu vojny v bezpečnostných zložkách.

parlament

Poslanci riešili zmeny v zložení výborov, čaká ich aj hodina otázok

18.04.2024 11:20

Dôvodom je nastúpenie nových poslancov do parlamentu.

Boris Beňa

Šutaj Eštok: Beňu v Kongu zadržali podľa informácii zo SIS pre podozrenie zo špionáže

18.04.2024 10:50

V roku 2021 bol Beňa odsúdený na trojročný trest s podmienečným odkladom na päť rokov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,294
Celková čítanosť: 3321475x
Priemerná čítanosť článkov: 2567x

Autor blogu

Kategórie