Založ si blog

Kroky vedúce ku koncu ako skladačka – 2

 

O božom nebeskom kráľovstve, ktoré ľudstvo očakáva už od času, keď o ňom predpovedalo prvé proroctvo Biblie vo forme ‘semena ženy’, hlavný jej člen povedal: ‘Božie kráľovstvo neprichádza tak, aby sa dalo ľuďmi spozorovať, ani ľudia nepovedia: Pozrite sa sem! alebo: Tam! Lebo, hľa, Božie kráľovstvo je uprostred vás’! Týmito inšpirovanými slovami Ježiš poukázal na skutočnosť, že on, ako hlavná časť Božieho nebeského kráľovstva už bol medzi nimi!

Ako sa dajú tieto prorocké slová preložiť do súčasnosti? V akom zmysle je Božie nebeské Kráľovstvo ‘medzi ľudstvom’ v súčasnosti a ako sa to dá biblicky dokázať? Spleneím proroctva Božieho proroka Daniela ohľadne kráľa severu tesne pred koncom: ‘Budú však správy, ktoré ho znepokoja, od východu slnka a od severu, a vyjde istotne s veľkým zúrivým hnevom, aby vyhladil a aby mnohých oddal zničeniu’!

Vznik kráľa severu, úhlavného nepriateľa kráľa juhu datuje do času, keď Alexander Veľký zomrel ako veľmi mladý a jeho kráľovstvo bolo rozdelené medzi jeho štyrmi generálmi. Z nich nejprominentnejší sa stáli genrál na severu of Izraela a kráľ na juhu od Božieho národa. Počas stáročí títo králi menili identitu až do času, keď USA a UK sa v prvej svetovej vojne stáli kráľom juhu zataľ čo kráľ severu bolo nacistické nemecko!

To bolo po druhej svetovej vojne nahradené SSSR a neskoršie po rozdelení Ruskou Federáciou. Aké boli tie ‘správy, ktoré ho znepokojili, od východu slnka a od severu’? Boli to milióny listov napísaných svedkami po celom svete, ktoré protestovali proti jeho ilegálnemu zaobchádzaniu s Božím ľudom! Vyhlasil ich za extrémistov a zhabal ich všetko vlastníctvo, napriek tomu, že sa dvakrát odvolali na najvyšší súd krajiny s podporou súdu EÚ! Pred jeho konečným útokom sa musia splniť ďalšie kroky skladačky!

Zúfalstvo politikov Česka v Európskej Únii!

18.04.2024

Európski politici, podpredsedníčka Európskej komisie V. Jourová, predseda vlády Českej republiky Petr Fiala koncom minulého mesiaca tvrdili, že Rusko podplatilo európskych politikov, aby šírili dezinformácie a tiež zasahovali do nadchádzajúcich júnových volieb, „Škandál s ruským vplyvom otriasa EÚ,“ kričal z 30. marca titulok Politico. Je pravda, že vplyv ruských [...]

Protest proti gruzínskemu parlamentu 

17.04.2024

Pokus zopakovať v Gruzínsku to, čo sa stalo Ukrajine v roku 2014, je v plnom prúde. Demonštranti dnes zaútočili na políciu v snahe zaútočiť na parlament a zákonodarcu! V zákonodarnom zbore, násilne udrel do tváre opozičný poslanec. Lenže vodcu parlamentnej väčšiny Mamuku Mdinaradzeho napadol šéf strany „Občania“ Aleko Elisashvili.

J. Biden – zmobilizujme G7 proti Iránu!

16.04.2024

USA prezident Biden uviedol, že práve hovoril s izraelským premiérom Benjaminom Netanjahuom, že zvolá svojich kolegov vedúcich predstaviteľov G7, aby koordinovali jednotnú diplomatickú reakciu na drzý útok Iránu!

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,294
Celková čítanosť: 3325410x
Priemerná čítanosť článkov: 2570x

Autor blogu

Kategórie