Založ si blog

Najväčšia detektívka posledných 6 000 rokov!

Detektívi sú zvyčajne investigatívni členovia zákonodarnej agencie, ktorí zbierajú informácie na to, aby vyriešili zločiny a často vypočúvajú svedkov a informatívnych agentov a tak zbierajú evidenciu a stavajú databázu na vyriešenie problémov zločinu! Detektiv môže pracovať pre políciu alebo privátne.

Najväčší zločin v histórii ľudstva je zničenie ich možnosti večného života na rajskej Zemi! Ako väčšina zločinov, aj tento sa uskutočnil veľmi ľstivým spôsobom! Prvá otázka, ktorá obsahovala prevrátené fakty oklamala prvú ženu, ale zároveň aj najmenej skúsenejšiu osobu v celom vesmíre, manželku Adama, Evu!

Aj keď prvé kapitoly Biblie obsahujú len veľmi zhustenú informáciu, ostatok Biblie vrhá svetlo na celý zločin spáchaný na ľudstve a zároveň na spôsob, akým sa do zločinu zaplietli aj nebeskí Boži anjeli! Aby človek pochopil a potom rozlúštil tento hanebný zločin, ktorý ho okradol o večný život, potrebuje sa stať detektivom!

Detektivom v zmysle, že sám pre seba rozlúšti toto najväčšie mystérium života! Sám sa musí presvedčiť o faktoch, aby na ich základe mohol rozhodnúť spôsob a smer svojho života. Nie je potreba byť vysoko vzdelaný ani génius v rozmýšľaní! Stačí byť poctivý a úprimný a oddať sa tejto životu dôležitej úlohe.

USA sa ocitli v kúte obviňovaním ISIS!

28.03.2024

USA „sa zahnali do kúta“ obviňovaním ISIS z útoku na Moskvu. Kremeľská Hovorkyňa ruského ministerstva zahraničia, M. Zacharová v stredu poskytla rozhovor ruským štátnym médiám, no už v angličtine, v ktorom pokračovala presadzovaním tvrdenia Kremľa, že UA vláda, alebo jej Západní partneri asi mali pravdepodobne niečo spoločné s teroristickým útokom na Crocus RF! [...]

Perverzná motivácia na vyvolanie pandémií

28.03.2024

Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) predloží dva nové texty na prijatie svojmu riadiacemu orgánu, Svetovému zdravotníckemu zhromaždeniu, a to bude v Ženeve na zasadnutí v dňoch 27. mája až 1. júna 2024. Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) opisuje takúto dohodu ako nástroj medzinárodného práva, ktorý bude právne záväzný pre všetkých členských štátov WHO, aj [...]

Zmeškali ste posledné zatmenie Mesiaca?

27.03.2024

Čiastočné zatmenie vo štvrtok večer a v piatok ráno trvalo viac ako šesť hodín a tieto fotografie zachytili hrdzavočervený odtieň Mesiaca. No ak ste posledné čiastočné zatmenie Mesiaca prespali, nemôžeme vám to vyčítať. Slnko zapadlo o 16:35 vo štvrtok východného času a nad New Yorkom vyšiel jasný mesiac v splne do prevažne čistej oblohy a teplej noci. Búrka, [...]

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54, aktualizované: 13:58

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,279
Celková čítanosť: 3290657x
Priemerná čítanosť článkov: 2573x

Autor blogu

Kategórie