Založ si blog

Prečo je dnes bezpečné hovoriť pravdu

‘Veľká výhoda o šírení pravdy je v tom, že nikto dnes jej vôbec neverí’! Tento citát je od anglickej spisovateľky a tiež prekladeteľky Dorothy Sayersovej, ktorá zaujala najprv svojimi detektívnymi príbehmi, potom aj drámami s náboženskou tématikou a esejami na tému kresťanstva.

To znamená všeobecne, že dnes povedať pravdu je veľkou výhodou, lebo nikto jej neuverí! Keď poviem, že som budúcim nesmrteľným nebeským kráľom a kňazom v Ježišovej vláde, ktorá bude počas 1 000 rokov vzdelávať a súdiť ľudstvo, aby dosiahlo dokonalosť, je bezpečné!

Skoro nikto dnes neverí veciam spojeným s tým, že Ježiš bol prvá a jediná bytosť Všemohúceho Stvoriteľa stvorená priamo Ním a keď obetoval svoj dokonalý pozemský život za hriešné potomstvo Adama, ako odmenu získal nebeskú nesmrteľnosť a zdedil všetko, čo urobil podľa predsavzatia svojho nebeského Otca!

Historické a vedecké fakty, ktoré tieto pravdy podporujú je dnes možné hlásať, pretože len ohľadne Ježiša Krista nikto ním ani v prvom storočí ani dnes neverí! A to je jedna veľká výhoda o šírení takých právd dnes v dvadsiatom prvom storočí v prospech tých ľudí na celom svete, ktorí sú veriaci a hľadajú pravdu! Podivuhodné!

USA má 2 roky na vyriešnie svojho dlhu!

23.04.2024

Morgan Stanley je americká nadnárodná investičná banka, ale i spoločnosť poskytujúca finančné služby USA. Otázka udržateľnosti dlhu číha v tieni, ale je pravdepodobné, že sa čoskoro skryje. Lenže počas Covidu pomer dlhu k HDP vo veľkej časti sveta DM prudko vzrástol. Fiškálna expanzia , ktorá sa stala obeťou čitateľa aj menovateľa, posunula dlh vyššie, zatiaľ [...]

Zelenský podpísal nový mobilizačný zákon

21.04.2024

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenský pred pár dňami dal svoj podpis pod nový zákon i o vojenskej mobilizácii. O službu na neurčitý čas podľa informácií požiadal nový veliteľ ukrajinských ozbrojených síl generálplukovník Oleksander Syrsky. Nový zákon ďalej zjednodušuje mobilizačné postupy. Pre Ukrajincov žijúcich v zahraničí už pobyt mimo Ukrajinu nebude [...]

Musíme zastaviť stárnutie mladých ľudí!

20.04.2024

Podľa veľmi znepokojujúcej novej štúdie, rastie výskyt rakoviny u mladých ľudí, v dôsledku ich, ale zrýchleného starnutia! Uvádza sa, že nový výskum prezentovaný, len nedávno, bolo to na výročnom stretnutí všetkých členov Americkej asociácie pre výskum rakoviny, (AACR), v San Diegu, v Kalifornii, zistil, že mladí teraz starnú oveľa rýchlejšie ako v minulosti, [...]

R1 BB - Slovenská Ľupča, kameň, poklepanie

Odštartovali výstavbu dôležitej cesty na R1. Šoféri sa však na tri roky musia obrniť trpezlivosťou

23.04.2024 18:52

Preťažený úsek, na ktorom pomerne často dochádzalo aj k nehodám, sa konečne skvalitní. Nová štvorprúdová rýchlostná cesta by mala byť hotová do dva a pol roka.

Eurovoľby / Štrasburg / Európsky parlamentu /

Prieskum: Vo voľbách do europarlamentu by uspeli najviac PS, Smer a Hlas

23.04.2024 18:46

Do Európskeho parlamentu by sa nedostali SNS, Slovensko, Za ľudí ani Demokrati.

hazard, hracie automaty, vyherne automaty

Poslanci schválili úplný zákaz pôsobenia herní a kasín na území Banskej Bystrice

23.04.2024 18:38

Mestskí poslanci posledných viac ako desať rokov pravidelne diskutovali o regulácii hazardných hier, ale nikdy ich úplne nezakázali.

Peter Náhlik

Parlamentný výbor chce od poslanca Náhlika vysvetlenie k jeho majetkovým pomerom

23.04.2024 17:45

Mal by vysvetľovať, prečo neuviedol v majetkovom priznaní za rok 2022, že vlastní vilu v Bratislave.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,297
Celková čítanosť: 3333462x
Priemerná čítanosť článkov: 2570x

Autor blogu

Kategórie