Založ si blog

Kto uvidí a spozná celú Zem?

‘Na svete je nesmierne veľa zaujímavých, fascinujúcich, prekvapivých, ba až bizarných vecí. Väčšinu z nich nikdy neobjavíme, ani osobne nenavštívime, no našťastie je tu služba Google Earth, ktorá na svojich fotkách objavila mnohé pozoruhodnosti’!*

Tak začína jeden článok na stránke Pravda pod subtitulkou ‘Divy Slovenska’. Obsahuje veľmi zaujímavé detaily pozorované z lietadiel alebo aj z družíc obiehajúcich našu planétu Zem! V skutočnosti naša planéta Zem je ako živá bytosť, s ktorou väčšina ľudí sa nikdy nezoznámi!

Pretože ich prítomný život trvá len niekoľko dekád a zakrátko zanikne navždy! Ale človek nebol stvorený len aby žil niekoľko rokov a potom sa vrátil do neexistencei, kde bol predtým ako bol stvorený! Lebo človek, stvorený ‘na obraz’ svojho nebeského Otca mal možnosť žiť večne!

 

*https://cestovanie.pravda.sk/cestovny-ruch/clanok/455057-najpodivnejsie-miesta-planety-ktore-odhalili-letecke-zabery/

Zúfalstvo politikov Česka v Európskej Únii!

18.04.2024

Európski politici, podpredsedníčka Európskej komisie V. Jourová, predseda vlády Českej republiky Petr Fiala koncom minulého mesiaca tvrdili, že Rusko podplatilo európskych politikov, aby šírili dezinformácie a tiež zasahovali do nadchádzajúcich júnových volieb, „Škandál s ruským vplyvom otriasa EÚ,“ kričal z 30. marca titulok Politico. Je pravda, že vplyv ruských [...]

Protest proti gruzínskemu parlamentu 

17.04.2024

Pokus zopakovať v Gruzínsku to, čo sa stalo Ukrajine v roku 2014, je v plnom prúde. Demonštranti dnes zaútočili na políciu v snahe zaútočiť na parlament a zákonodarcu! V zákonodarnom zbore, násilne udrel do tváre opozičný poslanec. Lenže vodcu parlamentnej väčšiny Mamuku Mdinaradzeho napadol šéf strany „Občania“ Aleko Elisashvili.

J. Biden – zmobilizujme G7 proti Iránu!

16.04.2024

USA prezident Biden uviedol, že práve hovoril s izraelským premiérom Benjaminom Netanjahuom, že zvolá svojich kolegov vedúcich predstaviteľov G7, aby koordinovali jednotnú diplomatickú reakciu na drzý útok Iránu!

Fico, Šefčovič

Fico: Vláda na post eurokomisára za SR opäť navrhne Šefčoviča

18.04.2024 18:30

Uviedol to predseda vlády po skončení mimoriadneho dvojdňového summitu EÚ v Bruseli.

zelenskyj

Rusom chcel pomôcť s atentátom na Zelenského, zbieral informácie o letisku Rzeszów

18.04.2024 18:23

Zelenskyj poľské letisko používa pri cestách do zahraničia, pretože vzdušný priestor Ukrajiny je od začiatku ruskej invázie uzavretý.

Dánsko Požiar Kodaň Burza Budova Historická

Zrútila sa hlavná fasáda historickej budovy kodanskej burzy, ktorá horí od utorka

18.04.2024 18:07

Požiar ťažko poničil renesančnú budovu zo 17. storočia, ktorá prišla o svoju vysokú vežu i veľkú časť strechy.

Zoran Milanovič

Chcel byť hráč i rozhodca. Záhrebský Trump ešte nepovedal posledné slovo

18.04.2024 17:31

Bolo to, akoby sa Zuzana Čaputová z pozície hlavy štátu uchádzala o premiérsky post. A hoci chorvátsky prezident Zoran Milanovič so svojimi sociálnymi demokratmi parlamentné voľby nevyhral, v procese formovania budúcej vlády zostáva stále v hre.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,294
Celková čítanosť: 3324261x
Priemerná čítanosť článkov: 2569x

Autor blogu

Kategórie