Založ si blog

Je Biblia zastaraná Kniha?

Mnohí dnes zastávajú tento názor! Možno z hľadiska modernej techniky alebo z neznalosti hostórie ľudskej spoločnosti. Preto porovnávajú Bibliu so zastaralým muzeálnym počítačom. Ale keď sa lepšie oboznamia s jej praktickým a v mnohých prípadoch s nadradeným vedeckým obsahom, a ak sú zároveň poctiví a úprimní sami so sebou, zistia, že na našej planéte neexistuje kniha jej podobná!

Lebo čo sa týka napríklad samotných počítačov, tie sa neustále menia, často zo dňa na deň, ale základné potreby ľudstva, bez rozdielu ich kultúry, krajiny a náboženstva, vrátane ich zvykov a tradícii, zostávajú vždy tie isté! Napríklad na lásku a nenávisť, vernosť a neveru, láskavosť a krutosť dnes reagujeme rovnako ako naši predkovia pred tisícročiami! Preto Šalamún pod inšpiráciou napísal: ‘Nič nové pod Slnkom’!

Bombastcké priznanie predstaviteľky SZO

18.04.2024

V ale bombastickom svedectve vysoký predstaviteľ Svetovej zdravotníckej organizácie (SZO) odhalil, že tlak tejto agentúry OSN na globálne očkovacie pasy ale nebol ničím iným než záludnou taktikou na urýchlenie očkovania celosvetovo a spustiť digitálnu identifikáciu v EÚ! (The People’s Voice)

Protest proti gruzínskemu parlamentu 

17.04.2024

Pokus zopakovať v Gruzínsku to, čo sa stalo Ukrajine v roku 2014, je v plnom prúde. Demonštranti dnes zaútočili na políciu v snahe zaútočiť na parlament a zákonodarcu! V zákonodarnom zbore, násilne udrel do tváre opozičný poslanec. Lenže vodcu parlamentnej väčšiny Mamuku Mdinaradzeho napadol šéf strany „Občania“ Aleko Elisashvili.

J. Biden – zmobilizujme G7 proti Iránu!

16.04.2024

USA prezident Biden uviedol, že práve hovoril s izraelským premiérom Benjaminom Netanjahuom, že zvolá svojich kolegov vedúcich predstaviteľov G7, aby koordinovali jednotnú diplomatickú reakciu na drzý útok Iránu!

Explainer Middle East Armed Groups

Izrael zvažoval odvetný útok na Irán, ale odložil ho. Už dvakrát. EÚ uvalí nové sankcie

18.04.2024 07:02, aktualizované: 07:37

Izrael sa zaviazal, že na iránsky útok odpovie. Jeho hlavný západný spojenec - USA - však s takýmto postupom nesúhlasí.

Tatranský národný park (TANAP)

Vysoké Tatry zavreli pre horolezcov. Tí nesúhlasia a chcú zmeniť návštevný poriadok

18.04.2024 07:00

Vo Vysokých Tatrách platí až do konca mája jarná uzávera pre horolezcov aj skialpinistov.

vojna na Ukrajiny, Černihiv

ONLINE: Rutte: Niektoré štáty sedia na hromadách Patriotov. Kúpme ich pre Ukrajinu

18.04.2024 06:00, aktualizované: 07:20

EÚ by mala Ukrajine urgentne poskytnúť protivzdušnú obranu a urýchliť a zintenzívniť vojenskú pomoc vrátane delostreleckých nábojov a rakiet.

Fiala

VIDEO: Fiala si myslí, že slovenské peniaze na muníciu pre Ukrajinu Česko asi nevyužije

18.04.2024 06:00

Slovenská vláda sa nepripojila k iniciatíve Prahy, keď sa kabinet Petra Fialu usiluje nakúpiť delostrelecké granáty pre Ukrajinu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,294
Celková čítanosť: 3321144x
Priemerná čítanosť článkov: 2567x

Autor blogu

Kategórie