Založ si blog

História sa bude čoskoro opakovať!

To, čo sa stalo so starovekým mestom Babylón a tiež aj so starovekým veľkomestom Ninive, sa čoskoro zopakuje so symbolickým Veľkým Babylónom alebo ako to opisuje biblicky Kniha-kníh, celosvetovým falošným náboženstvom! Podľa štatistiky dnes máme asi desať základných celosvetových náboženstiev, ktoré sú rozdrobené do viac ako 40 000 rôznych náboženských skupín!

Staroveký biblický provoke Náhum prorokoval proti veľkomestu Ninive: ‘Brány riek, tie sa určite otvoria, a palác sa naozaj rozpadne’! Ale, podľa biblického  aké ‘brány riek mali byť vlastne otvorené? Tieto ‘brány’ poukazovali na otvor alebo prielom v hradbách Ninive, ktoré urobila voda rieky Tigris. V roku 632 pred našim letopočtom sa toto starodávne mesto necítilo ohrozené pred Babylončanmi a Médmi v žiadnom prípade!

Bolo v bezpečí a za svojimi vysokými hradbami sa považovalo za nedobytné! No silné dažde spôsobili rozvodnenie rieky Tigris. Podľa historika Diodora bola ‚časť mesta zaplavená a hradby boli strhnuté na veľkú vzdialenosť‘. Tak boli otvorené brány riek, a ako bolo predpovedané, veľké a úžasne mocné veľkomesto Ninive bolo dobyté tak rýchlo, ako keď oheň pohltí suché strnisko!

J. Biden – zmobilizujme G7 proti Iránu!

16.04.2024

USA prezident Biden uviedol, že práve hovoril s izraelským premiérom Benjaminom Netanjahuom, že zvolá svojich kolegov vedúcich predstaviteľov G7, aby koordinovali jednotnú diplomatickú reakciu na drzý útok Iránu!

MSMK: Prekonanie tragédie geopolitiky!

14.04.2024

Medzinárodné stretnutie mierovej koalície s témou: Prekonanie celej tragédie geopolitiky na svojom 45. zasadnutí v 2024, vzhľadom na neistý stav svetových záležitostí je pozoruhodné, no má i kľúčový úspech! Hlavnou témou stretnutia bolo, prečo je nová paradigma mieru prostredníctvom rozvoja! A jediným prostriedkom na vyriešenie veľkých geopolitických bodov, ktoré by [...]

Čína protestovala proti USA a Japonsku!

13.04.2024

Čínske ministerstvo zahraničných vecí reagovalo na vyhlásenie spoločných lídrov Spojených štátov a Japonska vydané po rokovaniach podaním vážnych demaršov – oficiálnych protestov – obom krajinám, tak oznámila na dnešnom brífingu tlačová hovorkyňa čínskeho ministerstva zahraničných vecí M Ning.

Gruzínsko, protest, ruský zákon

Gruzínsko schválilo návrh sporného zákona o zahraničných agentoch

16.04.2024 18:05

Krajina je zo zákona pobúrená a Západ sa ho obáva, pretože podkopáva šancu Gruzínska na pripojenie sa k EÚ.

Predseda KDH Milan Majerský

KDH listom žiada eurokomisiu, aby nám nepozastavila čerpanie financií z plánu obnovy

16.04.2024 17:34

"Nechceme, aby za 'prešľapy' vlády bol potrestaný občan," vyhlásil líder hnutia Milan Majerský.

Belgicko, Európsky parlament, polícia

Krajná pravica tu nie je vítaná. Bruselské úrady zablokovali konferenciu konzervatívcov, kde mal vystúpiť Orbán

16.04.2024 17:26, aktualizované: 17:54

Medzi pozvanými boli tiež niekdajší kandidát na prezidenta Francúzska Éric Zemmour alebo jeden zo strojcov brexitu Nigel Farage.

nehoda, auto

Tínedžer s dvomi promile alkoholu si sadol za volant, po nehode chcel ujsť

16.04.2024 17:20

Mladíka zadržal policajt, ktorý náhodou prechádzal okolo.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,292
Celková čítanosť: 3317698x
Priemerná čítanosť článkov: 2568x

Autor blogu

Kategórie