Založ si blog

Knihy nevydávajúce tajomstvá ľahko!

Obidve Knihy sú obdivuhodné alebo zázračné, pretože ich Autorom je Stvoriteľ celého vesmíru a všetkého života v ňom! A to, čo oni majú spoločné je, že ani jedna z nich nevydáva svoje tajomstvá ľahko! To znamená, že ľudia, vedci a výskumníci sa musia poctivo a úprimne usilovať, aby ich pozorným štúdiom postupne objavili!

História ľudstva, hlavne ich vedecké snahy počas tisícky rokov nám to jasne a pevne dokazujú! Tak, ako poctivé a usilovné štúdium Knihy Prírody len postupne necháva, aby ich tajomstvá boli časom objavené, tak je to aj s Knihou-kníh, zvanou Biblia! Aj ona nevydáva svoje tajomstvá ľahko a bez usilovnej poctivej a úprimnej snahe!

Ba čo je ešte zaujímavejšie, štúdium tej druhej obdivuhodnej alebo zázračnej Knihy si vyžaduje niečo naviac! Nielen poctivú a úprimnú snahu spoznať jej hlboké, životodárne biblické pravdy, ale aj aktívnu podporu jej Autora, ktorý je Zdrojom nekonečnej dynamickej energie, ktorá sa nám v nej predstavuje ako Boží svätý duch!

Musíme zastaviť stárnutie mladých ľudí!

20.04.2024

Podľa veľmi znepokojujúcej novej štúdie, rastie výskyt rakoviny u mladých ľudí, v dôsledku ich, ale zrýchleného starnutia! Uvádza sa, že nový výskum prezentovaný, len nedávno, bolo to na výročnom stretnutí všetkých členov Americkej asociácie pre výskum rakoviny, (AACR), v San Diegu, v Kalifornii, zistil, že mladí teraz starnú oveľa rýchlejšie ako v minulosti, [...]

Zúfalstvo politikov Česka v Európskej Únii!

18.04.2024

Európski politici, podpredsedníčka Európskej komisie V. Jourová, predseda vlády Českej republiky Petr Fiala koncom minulého mesiaca tvrdili, že Rusko podplatilo európskych politikov, aby šírili dezinformácie a tiež zasahovali do nadchádzajúcich júnových volieb, „Škandál s ruským vplyvom otriasa EÚ,“ kričal z 30. marca titulok Politico. Je pravda, že vplyv ruských [...]

Protest proti gruzínskemu parlamentu 

17.04.2024

Pokus zopakovať v Gruzínsku to, čo sa stalo Ukrajine v roku 2014, je v plnom prúde. Demonštranti dnes zaútočili na políciu v snahe zaútočiť na parlament a zákonodarcu! V zákonodarnom zbore, násilne udrel do tváre opozičný poslanec. Lenže vodcu parlamentnej väčšiny Mamuku Mdinaradzeho napadol šéf strany „Občania“ Aleko Elisashvili.

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

kastiel cunovo

Mestá a obce kritizujú nápad rezortu kultúry. Odkazujú: predaj pamiatok je zložitý, novinky situáciu zhoršia

20.04.2024 06:00

Rezort pripustil, že nemá v rozpočte vyčlenené prostriedky na ich kúpu a doteraz si predkupné právo neuplatnil ani raz.

Russia International Women's Day

Putin stratil na Ukrajine už oveľa viac vojakov ako Brežnev v Afganistane. A koľko padlých má Zelenskyj?

20.04.2024 06:00

Ukrajinci tvrdia, že zlikvidovali viac ako 450-tisíc Rusov. Moskva však hovorí len o 6-tisícoch svojich padlých. K reálnemu údaju sa asi priblížila BBC.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,295
Celková čítanosť: 3327777x
Priemerná čítanosť článkov: 2570x

Autor blogu

Kategórie