Založ si blog

Dobro vždy zvíťazí nad zlom!

Takáto je večná správa v závere večnej Knihe-kníh od Stvoriteľa života pre všetkých milovníkov pravdy a spravodlivosti na večné veky! Aj keď vo všeobecnosti kniha Zjavenie figuruje posledná inšpirovaná kniha Autora Biblie, v skutočnosti nebola napísaná ako posledná kniha. Napísaná apoštolom Jánom na ostrove Patmos v roku 96 n.l. kniha Zjavenie je posledná zo 66-ich inspirovaných kníh čo sa týka jej dôležitosti pre uctievateľov Stvoriteľa, Jehovu Boha. Ale posledná kniha v skutočnosti inšpirovaná a napísaná tým istým apoštolom Jánom bola v roku 98 n.l. bol tretí dopis apoštola Jána, ktorý je v skutočnosti najkratšou knihou Biblie, ale zároveň tvorí veľmi milujúci záver celej inšpirovanej zbierky!

Adresovaná svojmu duchovnému synovi, ´milovanému Gájovi, ktorého naozaj milujem´ apoštolom Jánom, môže byť v pravde zároveň adresovaná všetkým duchovným synom Stvoriteľa a zároveň aj duchovným synom pomazaných bratov Ježiša Krista! Pretože pomazaní bratia Božieho syna budú tvoriť na nebi Kristovu manželku Večného Otca ľudskej večnej rodiny! Bol to prorok Izaiáš, ktorý pod inšpiráciou napísal prorocky o Kristovi: ´Lebo dieťa sa nám narodilo, syn nám bol daný; a na pleciach bude mať kniežacie panstvo. A jeho meno bude znieť: Obdivuhodný radca, Mocný boh, Večný otec, Knieža pokoja´. Takto Ježiš nahradí Adama, ktorý by mohol byť večným otcom ľudskej rodiny!

A akú správu obsahuje Tretí dopis apoštola Jána všetkým milovníkom pravdy a spravodlivosti? Nasledujúcu: ´Kto koná dobro, pochádza z Boha. Kto koná zlo, nevidel Boha´! A dáva príklad dobra a príklad zla. Diotrefes (konateľ zla), ktorý ´medzi nimi rád zaujíma prvé miesto, neprijíma od nás nič s úctou! V gréckom jazyku Diotrefes znamená ´ohovárač´! Na druhej strane o Demetriusovi ´svedčili všetci i sama pravda´. Tieto dva príklady nás vracajú k samému začiatku ľudstva a k dvom synom Adama a Evy, o Kainovi a Ábelovi. Apoštol Ján nabáda kresťanov, aby sa navzájom milovali, ´nie ako Kain, ktorý pochádzal z toho zlého a zabil svojho brata´!

pokračovanie…

USA sa ocitli v kúte obviňovaním ISIS!

28.03.2024

USA „sa zahnali do kúta“ obviňovaním ISIS z útoku na Moskvu. Kremeľská Hovorkyňa ruského ministerstva zahraničia, M. Zacharová v stredu poskytla rozhovor ruským štátnym médiám, no už v angličtine, v ktorom pokračovala presadzovaním tvrdenia Kremľa, že UA vláda, alebo jej Západní partneri asi mali pravdepodobne niečo spoločné s teroristickým útokom na Crocus RF! [...]

Perverzná motivácia na vyvolanie pandémií

28.03.2024

Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) predloží dva nové texty na prijatie svojmu riadiacemu orgánu, Svetovému zdravotníckemu zhromaždeniu, a to bude v Ženeve na zasadnutí v dňoch 27. mája až 1. júna 2024. Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) opisuje takúto dohodu ako nástroj medzinárodného práva, ktorý bude právne záväzný pre všetkých členských štátov WHO, aj [...]

Zmeškali ste posledné zatmenie Mesiaca?

27.03.2024

Čiastočné zatmenie vo štvrtok večer a v piatok ráno trvalo viac ako šesť hodín a tieto fotografie zachytili hrdzavočervený odtieň Mesiaca. No ak ste posledné čiastočné zatmenie Mesiaca prespali, nemôžeme vám to vyčítať. Slnko zapadlo o 16:35 vo štvrtok východného času a nad New Yorkom vyšiel jasný mesiac v splne do prevažne čistej oblohy a teplej noci. Búrka, [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,279
Celková čítanosť: 3290686x
Priemerná čítanosť článkov: 2573x

Autor blogu

Kategórie