Založ si blog

Podivuhodný skutok nášho Pána

Ako je to s vodou a vínom? Z chemického hľadiska je voda veľmi jednoduchá látka. Je to zlúčenina dvoch základných prvkov. Naproti tomu víno má takmer tisíc zložiek, z ktorých mnohé sú zložité zlúčeniny!

Prečo Ježiš, náš Pán, urobil taký zázračný skutok, keď išlo o takú triviálnu vec, akou je nedostatok vína na svadobnej hostine?  Pre nevestu a ženícha to nebola iba triviálna vec. Na Blízkom východe bolo dôležité prejaviť pozvaným hosťom pohostinnosť.

Keby na svadobnej hostine došlo víno, nevesta, aj ženích, by zažili veľkú hanbu, čo by vrhlo tieň na ich svadobný deň a pokazilo by im to spomienky. Znepokojovalo by ich to, a preto to nebolo ľahostajné ani Ježišovi, nášmu Pánovi.

J. Biden – zmobilizujme G7 proti Iránu!

16.04.2024

USA prezident Biden uviedol, že práve hovoril s izraelským premiérom Benjaminom Netanjahuom, že zvolá svojich kolegov vedúcich predstaviteľov G7, aby koordinovali jednotnú diplomatickú reakciu na drzý útok Iránu!

MSMK: Prekonanie tragédie geopolitiky!

14.04.2024

Medzinárodné stretnutie mierovej koalície s témou: Prekonanie celej tragédie geopolitiky na svojom 45. zasadnutí v 2024, vzhľadom na neistý stav svetových záležitostí je pozoruhodné, no má i kľúčový úspech! Hlavnou témou stretnutia bolo, prečo je nová paradigma mieru prostredníctvom rozvoja! A jediným prostriedkom na vyriešenie veľkých geopolitických bodov, ktoré by [...]

Čína protestovala proti USA a Japonsku!

13.04.2024

Čínske ministerstvo zahraničných vecí reagovalo na vyhlásenie spoločných lídrov Spojených štátov a Japonska vydané po rokovaniach podaním vážnych demaršov – oficiálnych protestov – obom krajinám, tak oznámila na dnešnom brífingu tlačová hovorkyňa čínskeho ministerstva zahraničných vecí M Ning.

ČR SR politika premiér Fico návšteva prvá

Prieskum: Za urovnanie vzťahov s Českom je 70 percent Slovákov

16.04.2024 14:15

Opačný názor má 17 percent populácie.

mobil, sledovanie, telekomunikácie

Špionážnym softvérom Pegasus mala bývalá poľská vláda sledovať vyše 500 ľudí

16.04.2024 13:36

Nová poľská koaličná vláda obvinila predchádzajúcu vládu strany PiS, že systém Pegasus použila na sledovanie osôb spojených s vtedajšou opozíciou.

Ľubica Rošková, súd Pezinok,

Exposlankyňa Smeru Rošková je vinná v kauze agrodotácií

16.04.2024 13:27

Zároveň je povinná uhradiť spôsobenú škodu vo výške viac ako 150-tisíc eur.

Ukrajina

Rusku sa kráti čas: Rezervy im dôjdu za jeden rok, pokiaľ bude mať Ukrajina čím strieľať

16.04.2024 13:23

Front na Ukrajine formujú tri dôležité charakteristiky.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,292
Celková čítanosť: 3317605x
Priemerná čítanosť článkov: 2568x

Autor blogu

Kategórie